Smulkiai supjaustyti kumpį ir jį pakepinti. Atskiroje keptuvėje troškinti sutarkuotas morkas, pomidorą, česnakus, svogūną, papriką. Po to, kai jau bus daržovės sumikštėjusios, į keptuvę sudėti pakepintą kumpį ir dar šiek tiek patroškinti, paskaninti prieskoniais ir pomidorų padažu.
Autorius: Agnė Bubulytė
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai morkų
1 vienetas paprikų
1 vienetas pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų (didelis)
200 gramų kiaulienos kumpio
4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (mėgstami)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai supjaustyti kumpį ir jį pakepinti. Atskiroje keptuvėje troškinti sutarkuotas morkas, pomidorą, česnakus, svogūną, papriką. Po to, kai jau bus daržovės sumikštėjusios, į keptuvę sudėti pakepintą kumpį ir dar šiek tiek patroškinti, paskaninti prieskoniais ir pomidorų padažu.