• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kakavos
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kakavos
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 15

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia supilame džiūvėsėlius, jų pilame pusė pakelio, dedame kakavą pusė normalaus dydžio puodelio,sviestą ištirpiname apie pusė pakelio ar mažiau, priklauso ar norite saldainiukų riebesnių ar švelnesnio skonio. Pilame vandenį tik tuo atveju jei norite ne tokių riebių saldainių jis užgoš sviesto riebumą. Bet kažkiek svieto reiktų dėti norint kad saldainiai taptų gardesni.Dėkite cukrų pagal skonį, vis įpildami paragaukite tešlą ar ji jau tinkama dėti kitus ingredientus. P.s jei sviesto nemėgstate pilkite tik vandenį, ir maišydami ranką žiūrėkite kiek jo dar pilti reikės.
  2. Formuojame iš gautos masės rutuliukus (masė turi gerai sulipti į rutuliukus ir neišsiskirti) gautus rutuliukus voliojame kokoso drožlėse (jei neturite kokoso drožlių voliokite džiūvėsėliuose)sudėjus ant padėklo dėti į šaldytuvą ir palaikyti apie 10min kol truputėlį sustings (tik per ilgai neužlaikykite, žiūrėkite kad būtų galima įkasti:D)
    p.s Visų ingredientų kiekis priklauso nuo to kokiai žmonių grupei gaminate, jei gaminate mažai grupei visko dėkite mažiau, o jei didesnei grupei žmonių gaminate dėkite visko daugiau:)
    Sėkmės gaminančioms:))

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų