Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Įdomu pasidarė, kaip perdirbami lašiniai
Naturaliai isrukytus gaminius zmones valge nuo senu laiku,ir gyveno simta metu,dabar sudu prideda tai nuo to ir serga,kur ziuri visis instancijos...
Gydytoja tūrėtų žinoti ir neklaidinti:žmogaus organizmui gyvulinės kilmės baltymams ir riebalams alternatyvos NĖRA,seniai įrodyta mokslo ir dabar vis daugiau informacijos iš ne tendencingų užsakomų medikų pusės.
Pradėkit nuo draudimo sviežią mėsą prekiauti vakume,labai sumažinait riziką,dar visas vakumines,dujines pakuotes.Visą šviežią mėsą,pukštieną,žuvį leisti prduoti tik sveriamuose skyriuose.Mtysit,kaip kokybė pagerės...
Aš raudonos mėsos nevalgau..Valgu tik ružavą arba bordinę
Bandau įsivaizduoti ką galima anot gydytojos valgyti?KIRMINUS!
Viskas bus gerai,suvakcinuos nuo vėžio ir jokių problemų
Spurgytes su kirminais iš mugių,prie kurių driekiasi eilės subsidijuokim valgytojams
Mano seneliai patys laikydavo gyvulius ir rūkyti gaminiai buvo vienas iš pagrindinio maisto,bet sulaukė žilos senatvės ir mirė ne nuo vėžio,o nuo senatvinių ligų.Tada tikrai jie kontroliuodavo kokiomis mlkomis,kaip išrūkyti mėsą.Jokių suodžių, mėsą apvyniodavo marle,viską prieš valgant pašalindavo nuo paviršiaus.
Mėsos gaminiai kaip diena ir naktis
Mėsos gaminiai kaip diena ir naktis
Parduotuviniai rūkyti mėsos produktai yra ne rūkyti, net teko girdėti kad greičiausiai išmirkyti kažkokiam cheminiam tirpale. Kaimuose žmonės paruoštą mėsą rūkino alksnio malkomis, pabaigai įmesdavo kadagio šakelių. Ir skonis ir kvapas buvo fantastiški. Valgėm su šviežiais agurkėliais, svogūnais, nesirgom ir nebijojom jokių ligų
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų