Dauguma žmonių nusprendžia įdėti ją į šaldiklį, kad ji nepelytų ir nepasentų, bet tada reikia laiko, kad ji atitirptų ir skonis tiesiog nebebūna toks pat.
Įdėkite saliero
Šiuo metu, kai pakilo pagrindinių maisto prekių kaina, nesinori be reikalo švaistyti maisto. Laimei, klientas-ekspertas pasidalino savo pagrindiniu patarimu, kurio pagalba duona ilgiau lieka šviežia, be to, tai padės ir sutaupyti bei nešvaistyti maisto.
Tomas Churchas, vienas iš pinigus taupančios bendruomenės LatestDeals.co.uk steigėjų, atskleidė savo patarimą laikyti duoną su saliero lapkočiais.
„Jei kada nors atidarėte duonos kepalą, kad pasidarytumėte sumuštinį, tik tam, kad pamatytumėte, kaip greitai jis supelys, apsvarstykite galimybę įdėti saliero lapkotį į duonos maišelį“, – siūlo Tomas.
„Gali atrodyti keista, bet duona sugeria saliero drėgmę ir taip lieka šviežia. Kepalas taip greitai neišdžius ir nesupelys, todėl ilgiau mėgausitės šviežia duona.”
Pasinaudojus šiuo metodu, taip pat turėsite sveikų užkandžių, likusius salierų lapkočius galėsite suvalgyti.