Tai pripažinti kompanija buvo priversta po to, kai apie tai paskelbė Vokietijos vartotojų grupė. Hamburgo vartotojų apsaugos centras savo feisbuko paskyroje paskelbė, kad nugriebto pieno dalis „Nutella“ kreme padidėjo nuo 7,5 iki 8,7 proc. Tai atskleidė produkto analizė.
Be to, kaip nustatyta, cukraus dalis naujos sudėties kreme, jau ir taip anksčiau sudariusi pusę kremo, padidėjo nuo 55,9 iki 56,3 proc.
Po šių skandalingų faktų apie tai, kad vaikų pamėgtą šokoladinį kremą sudaro didžiulė dalis cukraus, siūlome pagaminti atmainą jam - naminį šokoladinį sviestą tik iš natūralių produktų!
Jums reikės:
100 gramų kambario temperatūros sviesto, 50 gramų juodojo šokolado, 2 valgomųjų šaukštų kondensuoto pieno ir 3 valgomųjų šaukštų kakavos.
Šokoladą ištirpinkite virš verdančio vandens, kitaip vadinamoje karšto vandens vonelėje. Numatytą sviesto kiekį išmaišykite su kondensuotu pietu ir supilkite ištirpusį šokoladą.
Kai tai padarysite, suberkite kakavą ir viską dar kartą labai gerai išmaišykite.
Paruoštą sviestą dėkite į norimą indelį ir laikykite šaldytuve. Valgyti galite jau po kelių valandų.
Skanaus!