Reikės: 1kg vištienos petukų, 2v.š. miltų, 2v.š. krakmolo, vištienos prieskonių, druskos, pipirų, 2v.š. medaus, 2v.š. sojos padažo, 2v.š. sezamo sėklų, 2v.š. citrinos sulčių
Vištienos petukus įtriname prieskoniais. Į polietileninį maišelį sudedame miltus bei krakmolą. Sudėjus petukus užrišame ir gerai apvoliojame.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname vištieną iš visų pusių, kol pasidaro gražios auksinės spalvos.
Paskui sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Po to keptuvėje įkaitintame šlakelį aliejaus ir pakepiname sezamo sėklas.
Ant jų sudedame medų, sojos padažą ir supilame citrinos sultis. Šiek tiek maišant pakaitiname.
Tada į padažą sudedame petukus, viską sumaišome ir tiekiame.
Skanaus!