Sumuštiniams reikės:
125 g buivolių pieno Mozzarella 80 g saulėje džiovintų pomidorų (saulėgrąžų aliejuje) 1/2 - 1 arbatinio šaukštelio džiovintų bazilikų (aš beriu vieną šaukštelį) 1/4 arbatinio šaukštelio druskos Maltų juodųjų pipirų 1 kiaušinio Alyvuogių aliejaus 12 nedidelės Ciabatt'os arba prancūziško batono riekelių
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Skardą ištieskite kepimo popieriumi. 2. Smulkiai supjaustykite mozzarell'ą ir pomidorus. Išplakite kiaušinį. Sumaišykite mozzarell'ą, pomidorus su bazilikais, druska, pipirais ir kiaušiniu. 3. Batoną supjaustykite 1 cm storio riekelėmis, vieną pusę aptepkite aliejumi ir ta puse dėkite į skardą. 4. Padalykite ant riekelių įdarą. Kepkite 15 minučių, kol šiek tiek apskrus.
Daugiau receptų rasite: http://mukatanas.blogspot.se