Jums reikės:
pakelio tortilijų, 500 gramų kepintos krūtinėlės, 4-5 rūkytų dešrelių, sūrio, prieskonių, druskos, svogūno, barbekiu padažo.
Supjaustykite išilgai tortilijas ir iš jų susukau šulinėlius. Su krapštuku persmeigiau, kad laikytųsi forma. Dėkite tortilijas į kepimo formą, kad nereikėtų vėliau keisti vietos ir jų perkelti, nes gali imti byrėti įdaras.
Tai padaręs, pradėjau ruošti įdarą - sluoksniavau krūtinėlę, dešreles, sūrį ir prieskonius. Puikiai tinka vištienos sultinys, kuriame kepė vištienos krūtinėlė.
Uždengiau folija ir kepiau 30 minučių. Po pusvalandžio matėsi, kad iškepė minkštutėlaii šuninėliai su apskrudusiais krašteliais.
Užpilui, pasak Rimo, puikiai tinka vištienos skystimėlis su puse šaukšto miltų ir šaukštas grietinės. Nepagailėkite žalumynų.
Skanaus!