Ingredientai:
2 kiaušiniai, 2 v.š. majonezo, 3 v.š. miltų, 1 v.š aliejaus, 2 dešrelės, 1 svogūnas, 2 skiltelės česnako, 4v.š.tomato 100g.fermentinio sūrio, poro.
Kiaušinį labai gerai išplakti su majonezu (aš ėmiau naminį majonezą su krapais),berti miltus ir vėl gerai išplakti (tešla gaunasi tirštoka), pilti į įkaitintą keptuvę su lašeliu aliejaus.
Tada sumažinti ugnį iki minimumo, uždengti dangčiu, pakepti 3-4 minutes, nuimti dangtį, tada sudėti pakepintą svogūną, česnaką (smulkiai supjaustytą) ant aliejaus ar sviesto kas kaip mėgsta sudėti tomatą ir išmaišyto. Ant tomato mišinio dėti dešreles, berti tarkuotą sūrį (aš dėjau porą).
Galima bet kokius žalumynus,kepti uždengtą dangčiu kol ištirps sūris. P.s ant picos pado galima dėti daržoves ir žalumynus kokius jūs mėgstate,ir sūrio tiek kiek norisi.
Faršu įdaryti makaronai pagal Rimuką
(13 nuotr.) Faršu įdaryti makaronai (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Faršu įdaryti makaronai (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Faršu įdaryti makaronai (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Faršu įdaryti makaronai (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Faršu įdaryti makaronai (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Faršu įdaryti makaronai (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Faršu įdaryti makaronai (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Faršu įdaryti makaronai (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Faršu įdaryti makaronai (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Faršu įdaryti makaronai (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Faršu įdaryti makaronai (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Faršu įdaryti makaronai (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Faršu įdaryti makaronai (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
REKLAMA