Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nepatinka negaminkit, pdc verkia cia komentatoriai...
Ale atsiranda visokiu guru,kurie moko valgyt daryt,patys budami tik valgytojai. Indus pirmas ismokit issiplaut,po to rasinekit
200 metų proseneliai gamino baltą mišrainę tik be majonezo, o su keptu svogūnu aliejuje, kažkas atsibudo ir atėjo iš tamsaus miško mokinti kaip gaminti baltą mišrainę.PASIKAVOK.
Cukrus nuodai ką čia durina tauta. Reikia smegenų neturėti kad taip gaminti.
tikrai nesąmonė ,į mišrainę nereikia jokių svogūnų ,jie ten visai ne prieko.
Geriausia svogūną sugrūsti su druska - gabaliukai nesijaučia, skonis ir kvapas geras. Kepinti svogūnai tinka mišrainėse su aliejumi ar ne majonezo užpilu.
Puse valandos virti bulve? Kose is jos liks...
Nu kas per švieži agurkai ir svogūnai ? Nuo senų šeimininkių su mediniu šaukštu gerai per nagus gautumėte
Prieš rašydami visų pirma pamėginkit pasigaminti tokią mišrainę, ypač su keptais svogūnais, gyvenime neberašytumėt tokių nesąmonių. Straipsnis vadintusi" Šlukščiausia balta mišrainė"

@Ela Gaminau mišrainę su pakepintais svogūnais visai skani mišraine ir čia visai ne nesamone
@Ela Jūs pirmą pasigaminkit tik tada komentuokite. Labai skani misraine
Be kiaušinių ir tik naminis majonezas.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų