• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei turite kiek ilgiau pasotvėjusių kruasanų, neskubėkite jų išmesti! TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė kaip paprastus kruasanus prikelti antram gyvenimui – pasidalijo migdolinių kruasanų receptu.

Jei turite kiek ilgiau pasotvėjusių kruasanų, neskubėkite jų išmesti! TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė kaip paprastus kruasanus prikelti antram gyvenimui – pasidalijo migdolinių kruasanų receptu.

REKLAMA

Migdoliniams kruasanams reikės:

  • 6 kruasanų
  • 100 g sviesto
  • 75 g migdolų miltų
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų miltų
  • 4 šauktų cukraus

Gaminimo eiga:

Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi, į tešlą po vieną sumušti kiaušinius, supilti migdolų miltus ir miltus. 

Kruasanus perpjauti išilgai, juos dėti ant kepimo skardos, užtepti po šaukštą pagaminto kremo. Kremą užtepti ir ant kruasano viršūnėlės. Kruasaną uždaryti – viršūnėlę uždėti ant apatinės kruasano dalies. Jei norisi, kruasanų viršūnėles pabarstyti migdolų drožlėmis. 

Migdolinius kruasanus kepti 180 laipsnių kaitros orkaitėje apie 15 min, kol kremas gražiai paruduos. Kruasanams iškepus, juos apibarstyti cukraus pudra.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiau patarimų išgirskite aukščiau esančiame vaizdo įraše.

Laidą „Kotrynos burtai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 11:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Kotrynos burtai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų