Migdoliniams kruasanams reikės:
- 6 kruasanų
- 100 g sviesto
- 75 g migdolų miltų
- 2 kiaušinių
- 2 šaukštų miltų
- 4 šauktų cukraus
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi, į tešlą po vieną sumušti kiaušinius, supilti migdolų miltus ir miltus.
Kruasanus perpjauti išilgai, juos dėti ant kepimo skardos, užtepti po šaukštą pagaminto kremo. Kremą užtepti ir ant kruasano viršūnėlės. Kruasaną uždaryti – viršūnėlę uždėti ant apatinės kruasano dalies. Jei norisi, kruasanų viršūnėles pabarstyti migdolų drožlėmis.
Migdolinius kruasanus kepti 180 laipsnių kaitros orkaitėje apie 15 min, kol kremas gražiai paruduos. Kruasanams iškepus, juos apibarstyti cukraus pudra.
Daugiau patarimų išgirskite aukščiau esančiame vaizdo įraše.
Laidą „Kotrynos burtai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 11:30 per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:
Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Kotrynos burtai“.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!