Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
O sprando ar užteks kiaune tu
Vištiena ne kiauliena :) todėl greičiau ir issimarinuoja
Tai taip aišku ba jauti tik aitrias paprikas ir dar vištiena kuriai reikia kad pasimarinuotu. Nedumkit miglos.
Per kurią vietą čia šašlykai?
Bet kaip paraso kokia nesamone tai nei penki nei devyni. Kas per stebuklas kad nereikia marinuoti vistienos krutineles? Debilais zmones laiko.
Negaliu skaityti nesąmonių, žodžiu :mėsa, geriausia sprandinė, sojų padažas, būtinai citrinpipiriai, tarkuoti svogūnai, šiek tiek aliejaus, galima prieskonių pagal skonį, išminkom, ant rytojaus pusę stiklinės acto ir išminkom, daugiau jokių receptų niekada neieškosit
@Aš
Vietoj acto reikia degtinės ir nepagailėti
Vištienos ji nemarinuoja!? Rimtai!? Jau galima juoktis? Tai ją gali ir nekeptą valgyt. Labiau pasityčiot iš šašlyko nebuvo įmanoma? Iš vištienis! XDDDD
Laužo mitus juokinga
Tai jau tikrai...
Senai , senai nieko nebemarinuoju,nes pastebėjau kad viską kas sudėta į mėsą išmarinuoja kepimo karštis . Šiaip sudedu kas priklauso ištrinu , suminkau tarp rankų ir kepu jau daugybe metų taip darau
REKLAMA
REKLAMA
Pasidalijo greitu šašlykų receptu: pasimarinuoti užteks vos kelias minutes