Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nu nesakykite kad taip gaminate šaltibarčius, nes viska sumetate, agurkus supjaustote stambiai ir jokios tavarkos pagal eiliškumą.
1Agurkus sutarkuojame.
2 Krapus ir svogūnų laiškus pasmulkiname.
3 Daržoves sumaišome. Pagardiname druska,
4 (aš dar su kočėlu patrinu tai kvapas šviežių daržovių buna.
5 įmaišome grietinę ir supilame kefyrą.
(aš stengiuosi pilti šaltibarčiams kefirą, tai nereikia grietinės)
6 ir tik ant galo supilu burokėlius ir kiaušinius.
(man patinka su obuolių sultimis)
7 (aš duodu jau gataviem šaldibarščiams dar 5 minutes pastovėti - subresti )
Taip bulvės su krapais ir užsipilu spirgučių.
Eik tu šikt,kokį naują receptą papasakojai!
@Aš Ar tikrai moki gaminti tikrus šaltibarčius.
Žinok kad senovėje dar cukraus dėdavo, bet čia pagal skoni
Kas čia naujo? Juokingi tie receptai
Pensininkai! Ypač gaunantys mažiau 200eurų! A4 nenorite pasninkui Doveikos šamo kotletų?
Kun. R. Doveika virtuvėje: mintys apie artėjančias šventes ir šamo kotletų receptas Kūčioms
O čia ne Doveikos receptas? Jis dabar vietoj klausyklos ir maldų renkasi kitos šoumenės Baetos draugiją ir laiką leidžia televizijos ekranuose...
Tas pats pertapati jau užkniso
@Austė Neskaityk ir neužknis.
TINKLA KNISĖ, KAIP IR NUOMONĖN KAKOJANČIOS, NORMALIEMS PASIŠAIPYT... ĮDOMŪS ,VISTIEK, TOKIE...
TINKLA KNISĖ, KAIP IR NUOMONĖN KAKOJANČIOS, NORMALIEMS PASIŠAIPYT... ĮDOMŪS ,VISTIEK, TOKIE...
Sita mes visi puikiai zinome
@Roma Tikrai durnai atrodo,kai nieko naujo neparašo
@Roma Tikrai juokinga.tai bent naujiena
@Roma Tikrai juokinga.tai bent naujiena
@Roma Tikrai juokinga.tai bent naujiena
@Roma Tikrai juokinga.tai bent naujiena
@Roma Dėl skonio nesiginčijama.
Kitaip. Litras gero riebaus kefyro, litras pasukų, marinuotų obuolių sultyse burokėlių, smulkiai pjaustyti ar tarkuoti du, trys nulupti agurkai, geras žiupsnys druskos, saujelė smulkintų krapų, grietinės. O jau virtas kiaušinis su virtomis bulvėmis, tai tik tobulas priedas.
@aras Tokie ir buvo tikri šaltibarčiai, bet kai nebuvo marinuotu burokėliu tai tarkuodavo virtus ir dėdavo rugštelės ir cukraus. Ir tik pasukos, gabalais tokiais.
@Roma Kam rašyti nedąmones. Kas pasikeitė šaltibarščių recepte? Kad komponentus surašėte kita tvarka?
@Jurgis Pasikeičia skonis ir pati struktura, nes dabar tikrų riebių pasukų ar tikro kefiro gabalinio negausi
@Roma Ar tikrai taip gamini šaltibarčius, įsiskaityk ir eiliškuma susidėliok.
Tai kas čia naujo. Nejuokinkite
@Juna Tas ir nauja kad šuda dabar visi tik moka gaminti, o paskui mikrobangėi iš šaldituvo ištrauktus šaltibarščius šildo.
O pagal eiliškuma tai visai pamiršta, sumeta viska kaip į šiukšlių kibira užpila sintetiniu kefiru ir ėda.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų