Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Geria obuolių actą.
Geriausias būdas yra natūralūs pasakiško skonio rauginti agurkai; ant nuplautų agurkų sudėti krapų, česnako pora skiltinių lauro lapų, vyšnios bei serbentų šakelių. Viską užpilti labai šaltu, kuo šaltesnis tuo agurkai traškesni, vandeniu (1 litrui vandens 1 su kaupu šaukštas druskos). Uždaryti užsukamais arba plastikiniais dangteliais. Stiklainius statyti į šaldytuvą ir rūgsta palaipsniui.Turėsite puikių agurkų visą žiemą.
@Skaitytoja Kokio dydžio šaldytuvai?
Naudokite marinatui bent jau obuolių actą, o skaniausi agurkai marinuoti su geltonom kaukazinėm slyvaitėm arba raudonais serbentais
nesveika, jau dabar tai pripažino
Iš kartos į kartą sakysiu, jog actas nuodai. Rauginti produktai sveikiausi. Be chemijos.
@aš Nieko sau nuodai, jeigu Unikauskas liepe gerti po pora sauksteliu kasdien, tiems, kurie turi maza rugstinguma.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų