„Usefulbeutytips.org“ siūlo vieną idėją. Kai kurie žmonės naudoja itin paprastą triuką mėsai atitirpinti. Tai tikrai yra tas būdas, kurį naudoja ir profesionalūs virėjai norėdami per 5 minutes atitirpdyti kepimui skirtą sušaldytą mėsą.
Jums reikės šaldytos mėsos, kurios tikrai turite šaldiklyje ir dviejų metalinių keptuvių.
Vieną keptuvę su šiltu vandeniu padėkite virš ugnies. Antrąją keptuvę uždėkite ant jos ir į jos vidų įdėkite supakuota šaldytą mėsą. Stebėkite, kaip greit atitirpsta mėsa.
Visi profesionalūs virėjai ir maisto ekspertai pabrėžia, kad kartą atšildžius mėsą, ją visą reikia iškart pagaminti ir suvartoti. Jokiu būdu negalima jos šaldyti dar kartą.