Istorinės virtuvės žinovas profesionalus šefas Tomas Rimydis laidoje gamino patiekalus, kuriems puikiai tinka nesuvalgyti likučiai.
Kitas nuolatinis „La maistas“ laidos šefas, grilio entuziastas ir žinovas Vyliaus Blauzdavičius kvietė išeiti į savo kiemelius ir išsikepti šašlyką. Vyliaus mėgstamiausias mėsos marinatas – svogūnai. Jis supjausto svogūnus ir gerai juos suminko, kad išsiskirtų sultys, sudeda pjaustytą gabaliukais mėsą ir dar paminko. Tokiame marinate galima mėsą palikti per naktį. Daugiau šefas nededa jokių prieskonių.
Laidos vedėjas Mindaugas Rainys nustebino virtuvės šefus paruošęs puikų desertą.
Tortilijų suvožtinis su vištiena, kiaušiniais ir sūriu
Sotu, labai skanu ir atrodo įspūdingai, o paruošimui reikia visiškai neįmantrių ingredientų. Suvožtiniui paruošti galima naudoti bet kokią turimą vištieną - puikiai tiks kepta ar troškinta.
Receptą žiūrėkite:
Tobulai minkšti šašlykai
Visada pasiteisinantys šašlykai - minkšti, sultingi ir labai gardūs. Tinka tiekti su tortilijomis, marinuotais svogūnais ir pabarstyti granatų sėklomis.
Receptą žiūrėkite:
Suktinis su kopūstais ir mėsyte
Paprasti ingredientai, nesudėtingas paruošimas, bet atrodo įspūdingai, o ir ragauti labai skanu. Įdarą galima koreguoti pagal tai, ką turite šaldytuve.
Receptą žiūrėkite:
Snikeriniai saldainiai sveikiau
Puikus skanėstas visiems smaližiams - reikia tik trijų ingredientų, dešimt minučių paruošimui, šiek tiek kantrybės iki kol sušals ir galima mėgautis saldžiais, labai gardžiais ir sveikesniais saldainiais.
Receptą žiūrėkite: