Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Katinai,gal žiūrėjote receptūrą,šios kavinės patvirtintą?
Tai gal tada galėsite komentuoti,ar ko neįdėda,ar per daug įdėta?ar jūs sprendžiat pagal savo katino ir katinienės receptūrą? Ar skonius?
Visad skaitau,ir galvoju,kaip galima jums ir užkalniui reikšt viešą nuomonę? Jūs turit tam kompetencijų? Nes iš jūsų straipsnių,tai suprantu ,kad jūs neturit tokios teisės reikšt nuomonės.
Kašaras įpratęs valgyklinius šaltiakus ėsti, tai nesuvokia, kad kokybiška grietinė suteikia papildomą poskonį, ir visada į 1 ltr kefyro dedu 1-2 šaukštus grietinės. Kiekvienas patiekalas gali turėti improvizacijų, o jei šaukštelis grietinės sugadina šaltibarščių lėkštę, tai reikia galvą gydyti. Beja - jei išstorėjai, bulvių keitimas į ryžius nepadės, reikia mažiau ėsti
Reikėjo pasidomėti ar ten virėjas ne koks babajus ,o ir aplamai dabar jau virėjais dirba kas netingi,juk neliko mokymo įstaigų kur tokius specialistis ruošia.Viską suveda į "pigiau".Kai skaitai kokius patarimus ir receptus siūlo nusipelnę pprofesionlai,tai nė kiek nestebina,kad eilinėje kavinėje taip maitina
Jeigu atkreipėte dėmesį, vasarą parduodamas kefyras specialiai šaltibarščiams 5-6 proc. riebumo. Ne sezono metu tokio nenupirksi, todėl pakelti riebumą galima įdedant grietinės. Riebesnis pagrindas mažina rūgštų foną. Info Riebiam Katinui: pasidomėkite ryžių maistingumu ir naudingumu, nenorėsite jų dažnai valgyti.
@Arvilė Beje,aš tokį nusiperku ištisus metus,nes labai mėgstu šaltibarščius,tai gaminu nežiūrėdama sezono.Mano šaltibarščiai ištiesų visai nepanašūs į šiuos,dėl grietinės nesutinku,nes visuomet receptūroje buvo grietinė,nors aš namuose nededu,bet naudoju daugiau kefyro ar rūgpienio pagrindui,o ne vndens.
Klientas ambraziejus ciberzolis
Klientas ambraziejus ciberzolis
As tik nesupratau kam blynelius slepti po kazkokiom zolem?tu zoliu vistiek klientas nevalgys beto visiskai nesiderina.cia kaip cepelina sokoladiniu padazu uzpylti.
@Klientas ambraziejus ciberzolis Nebūkite toks ribotas, plėskite savo pažinimą. Aš būtinai valgau žoles, todėl kalbėkite tik apie save.
@Klientas ambraziejus ciberzolis Juk čia iš pvyzdinio profų meniu ir rekomendacijų,net vaikų maitinimui
Kavinė ne randasi, bet yra ;)
Bet matosi iš vaizdo kad viskas daugmaž namų lygio, neskanu ir nuobodu, nėra ko eiti į tokį kabaką. Savininkas aišku apmaudu kad ne penkis pirštus davė, bet ir tie keturi realiai per daug už tokį nykų vaizdą. Užkalnis būtų geriau išpyzdavojęs. Šaltibarščių vaizdas kaip katinienės mėnesinės, tragiškas.
ŠKAC , ŠKAC !
nemanau,kad sunku būtų tą kritiką atkapstyti.visuose normaliose kavinėse yra vaizdo kameros.pagal tai ką valgė nebūtų sunku.nebent jis toks atsargus kaip katinas,jog apžvalgas rašo po kelių mėnesių,kai jau įrašai išsitrynę..
Tegu apsišika tas riebus katinas. Esu iš vilkaviškio ir puikiai žinau pegasa. Visada buvo pati geriausia miesto kavinė kol neaplenkė kita. Šeimininkai daug keliaujantys žmonės po kitas šalis, kulinarijos parodas visada viskas aukštam lygyje. Reikėtų pačiam pasitempti žiniose
@Vardas Savininke, nešk paėst, laukiam
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų