Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Jeigu gamintum kitos firmos kepsninėje, tai nepavyktų.
Šiaip tai mėgstu jūros gėrybes, tarkim, midijas, aštuonkojus, kalmarus...
Na bet krevetės, man asmeniškai, visiškai neskanios. Beje, kaip ir raudonieji ikrai...
Na... Maistas yra toks jau dalykas - skonio reikalas. Lygiai kaip kad aš nemėgstu (net pažiūrėti - nemalonu) kraujinių vėdarų, tuo tarpu yra juk žmonių, kuriems jie - delikatesas.
Tad: kiekvienam - savo...
Na bet krevetės, man asmeniškai, visiškai neskanios. Beje, kaip ir raudonieji ikrai...
Na... Maistas yra toks jau dalykas - skonio reikalas. Lygiai kaip kad aš nemėgstu (net pažiūrėti - nemalonu) kraujinių vėdarų, tuo tarpu yra juk žmonių, kuriems jie - delikatesas.
Tad: kiekvienam - savo...
visu pirma kad istirps tai neidomu,man skaniau pakramtyti ,visu antra kirmeliu nevalgau
Karvienos su kirmelemis kepsnys, tegul smorygina ir valgo, nes jis mėgėjas viską ant dykucio
REKLAMA
REKLAMA
Pajūrio įkvėptas jautienos kepsnio su krevetėmis receptas: ištirps burnoje