Apkepui naudojau:
2 kiaušinius,
2 bananus,
500 gr.riebios (9%) „Dvaro" varškės (ji tobulai tinka šiam apkepui),
Pora šaukštų migdolų miltų.
Kiaušinius su bananais sublendinu iki purios masės, tada įmaišau varškę ir migdolų miltus. Kepu apie 35min/180 laipsnių temperatūroje. Ant viršaus dėjau šilauogių bei banano. Valgome su natūraliu jogurtu bei mėlynių uogiene.
Labai svarbu pasirinkti tinkamą varškę šiam apkepui. Ji būtinai turi būti biri, nes man patinka kai varškė jaučiasi, taip pat ji turi būti ne liesa. Nebijokite valgyti riebios varškės, nes geriau pasidomėję nustebsite, kad riebesnė varškė yra daug patrauklesnė savo maistingųjų medžiagų kiekiu, nei mums įprasta liesa varškė. „Dvaro" varškė man viena skaniausių, todėl dažniausiai šį apkepą gaminu būtent su ja.
Šaltinis:
Instagram: Facebook: Gyvenkime sveikiau