• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar prisimenate močiučių gamintų varškėtukų skonį? Tuomet siūlome jums išbandyti šį receptą, kuris tikrai nukels jus atgal į vaikystę.

Ar prisimenate močiučių gamintų varškėtukų skonį? Tuomet siūlome jums išbandyti šį receptą, kuris tikrai nukels jus atgal į vaikystę.

REKLAMA

Varškėtukų ingredientai: 250 g varškės; 1 v. š. cukraus; 1 didelis kiaušinis; žiupsnis druskos; 1 st miltų; ¼ a. š. kepimo miltelių.

Varškę ištriname su cukrumi ir kiaušiniu. Suberiame druską, miltus ir kepimo miltelius. Išmaišome ir užminkime tešlą. Iš masės formuojame nestorus volelius ir juos supjaustome nedideliais gabalėliais.

Varškėtukus dedame virti į pasūdytą verdantį vandenį. Verdame apie 5 min. Valgome su grietine, uogiene, arba sviesto grietinės padažu.

Šaltinis: Kviečiu į virtuvę 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų