Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Agurkus reikia pjaustyti, o ne tarkuoti. Svogūnų laiškų dar trūksta. Jeigu norima skystesniu, reikua dar virinto vandens
Del manes esk nors ir suda
O kur svogūnų laiškai?
Nu kokia čia cirkininkė parašė kaip šaltibarsčius gamint,gali užsijuokt negyvai iš tokio straipsnio,oi kaip sudėtinga
Nu kokia čia cirkininkė parašė kaip šaltibarsčius gamint,gali užsijuokt negyvai iš tokio straipsnio,oi kaip sudėtinga
Nu kokia čia cirkininkė parašė kaip šaltibarsčius gamint,gali užsijuokt negyvai iš tokio straipsnio,oi kaip sudėtinga
Taip skaniausi tokie šaltybarščiai
Taip skaniausi tokie šaltybarščiai
Uzuojautos uz sunkia Vaikyste su blogai gaminancia mama
REKLAMA
REKLAMA
Nostalgiški šaltibarščiai su karštomis bulvėmis: taip, kaip išmokė mama