Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Deja, pameginau si recepta, gaila, bet labai nepasiteisino. Cesnakas mesai visiskai nepridejo skanumo, manau jo gyvenime daugiau nebedesiu i cepelinus, nes skonis nuo jo ( bent jau pagal pateiktas proporcijas) buvo tragiskas :( lauro lapas vandenyje kuriame verdami cepelinai taip pat visiskai netiko. Virtu bulviu manau tikrai reikia nes pagal si recepta bulves cepelinuise buvo kietos, papildomai ka nors nuo juodavimo irgi reikia ideti, ( sekanciam kartui manau meginsiu c vitamina) nes cepelinai buvo tikrai tamsus. Reziume - valgyti galima, bet tai tikrai nera geras receptas. Na manau tinka laikantis dietos, nes bent jau man persivalgyti tikrai nepavyko ir kartoti porcijos nesinorejo. Tikiuosi kad ateityje rasiu ir patikimesniu receptu pas jus.
Virti 40 min. Nesąmonių nesamone
Adelė. Aš irgi pasigedau virtų bilvių
Adelė. Aš irgi pasigedau virtų bilvių
Aš irgi pasigedau virtų bulvių.
Virtos bulves butinaiana reikalingos
40 minučių per daug, užtenka 20, pamatuokite vidinę temperatūra, jei yra 74 laipsniai-isvyre!
Būtinai dedamos, virtos bulvės tada tikrai labai skanus cepelinai.
Be virtų bulvių bus tragedija Turbūt pamiršo kad. trečdalį bulvių reikia išvirti ir sumalti, cepelinai bus minkšti ir skanūs
Po 40 minučių virimo bus košė, ne cepelinas. Virti ne ilgiau nei 20-25 min., priklauso nuo dydžio.O ir virtos bulvės būtinos!
@Laima Niekada gyvenime nesu dėjusi virtų bulvių, tik likusį krakmolą, kuris nusistovi nusunkus bulvių tarkius, užpliau verdančiu vandeniu.Ir super
regina parase naujiena kuria zino visa lietuva va tik pamirso virtu bulviu
persikvalifikuok, bulvrs ne išplauk, o nuplauk, išsunktą krakmolą užplikyk verdančiu vandeniu, būtina dedant cepelinus į katilą laikyti uždengtą, o atvirus vandeniui nebeuždengti, va je koks nemokšiškumas, ysivaizduoju kokie tie kleckai juodi ir kieti
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų