Reikės:
Marinuotos vištienos krūtinėlės.
Marinavimui: česnako, druskos, kmynų, pipirų, česnakinių žolelių mišinio.
Paniravimui: maltų džiūvėsėlių, smulkintų riešutų, saulėgrąžų branduolių, kiaušinių
Kelias valandas marinuotą vištieną supjaustome norimo dydžio juostelėmis.Susmulkiname riešutus ir saulėgrąžų branduolius,tam puikiai tiks smulkintuvas ir sumaišome su džiūvėsėliais.
Naudojau migdolus ir lazdyno riešutus. Išplakame kiaušinius ,merkiame vištieną po gabalėlį į kiaušinių plakinį ,vėliau apvoliojame riešutų masėje.
Kiaušinių ir riešutų masės kiekis priklauso nuo jūsų turimo mėsos kiekio. Paruoštą vištieną kepame gerai įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos. Jeigu valgysite kaip pagrindinį patiekalą, garnyrui tiks ryžiai, daržovių salotos.
Šaltinis: Ritos receptai