• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Žvelgiant į šiuos baltos žuvies kotletus, ima tįsti seilė. Ir ne be reikalo: tinklaraštininkas Rimas Narkus juos pagamino taip gardžiai, kad iškart jų norisi paragauti. 

11

 Žvelgiant į šiuos baltos žuvies kotletus, ima tįsti seilė. Ir ne be reikalo: tinklaraštininkas Rimas Narkus juos pagamino taip gardžiai, kad iškart jų norisi paragauti. 

REKLAMA

Jei ir jūs jų norite, skaitykite receptą ir bandykite gaminti.

Jums reikės: 

pasirinkos baltos žuvies filė (jūros lydeka, menkė, tilapija), mėgsamų prieskonių, vieno kiaušinio, žiūpsnelio krapų, pipirų, druskos, žuvies prieskonių, mirkytų manų kruopų (1 kilogramui žuvies reikėtų 100 gramų mirkytų manų. 

Atšilusią žuvį supjaustykite kuo smulkiau. Rimukas nesiūlo jos malti, tiesiog gerai susmulkinti peiliu. Dėkite pant jos pasirinktus prieskonius, į masę įmuškite kiaušinį, mirkytas manų kruopas, krapus, druską. 

Įkaitinkite keptuvę ir kepkite suformuotus jūsų norimo dydžio ir formos kotletukus. Jie gali būti tiek apvalūs, tiek pailgi, primenantys kepsnelius. 

REKLAMA
REKLAMA

Užpilą Rimas gamino standartinį iš miltų, pieno ir prieskonių: Kaip jį gaminti:

Trumpa pakepinkite porą šaukštų miltų, užvirinkite litrą pieno ir supilkite į miltus. Jei per daug sutirštėja, praskieskite karštu vandeniu. Pagardinkite mėgstamais prieskoniais - prieskoninėmis džiovintomis daržovėmis, pipirais, krapais. 

REKLAMA

Kaip tiksliai gaminti kotletus su garnyru, žiūrėkite nuotraukų galerijoje:

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų