• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant šventėms ne viena namų šeimininkė ieško patarimų, ką šiais metais patiekti Kūčių vakarienei. Šis paprastas silkės receptas nepaliks abejingų ir taps tikru šventinio stalo favoritu.

Artėjant šventėms ne viena namų šeimininkė ieško patarimų, ką šiais metais patiekti Kūčių vakarienei. Šis paprastas silkės receptas nepaliks abejingų ir taps tikru šventinio stalo favoritu.

REKLAMA

Jums reikės:

1 silkės su oda

Citrinos: trečdalio

Medaus: 3 valgomųjų šaukštų

Svogūnų: 3

Juodųjų pipirų: pagal skonį

Druskos: pagal skonį

Kaip gaminti:

Iš pradžių supjaustykite svogūnus plonais pusžiedžiais, sūdykite ir paspauskite rankomis, kol išsiskiria sultys.

Tuomet dėkite plonas citrinos riekeles, medų ir pipirus, gerai permaišykite.

Tada nulupkite silkės odą, išimkite vidurius, atskirkite nuo kaulų ir supjaustykite porcijomis.

Dėkite į dubenį pusę padažo su svogūnais, paskirstydamos po indo dugną, po to dėliokite žuvies gabaliukus.

Viršų padenkite antra užpilo dalimi.

Paskui uždenkite viską maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms.

Patiekite pabarsčiusios susmulkintais krapais. Lepinkitės!

Šaltinis: https://worldrecipes.eu/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų