Jums reikės:
1 silkės su oda
Citrinos: trečdalio
Medaus: 3 valgomųjų šaukštų
Svogūnų: 3
Juodųjų pipirų: pagal skonį
Druskos: pagal skonį
Kaip gaminti:
Iš pradžių supjaustykite svogūnus plonais pusžiedžiais, sūdykite ir paspauskite rankomis, kol išsiskiria sultys.
Tuomet dėkite plonas citrinos riekeles, medų ir pipirus, gerai permaišykite.
Tada nulupkite silkės odą, išimkite vidurius, atskirkite nuo kaulų ir supjaustykite porcijomis.
Dėkite į dubenį pusę padažo su svogūnais, paskirstydamos po indo dugną, po to dėliokite žuvies gabaliukus.
Viršų padenkite antra užpilo dalimi.
Paskui uždenkite viską maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms.
Patiekite pabarsčiusios susmulkintais krapais. Lepinkitės!
Šaltinis: https://worldrecipes.eu/