Jums reikės:
15 riekelių batono, 120 gramų konservuoto savo sultyse tuno, 240 gramų konservuotų pupelių, 140 gramų konservuotų kukurūzų, mėlynųjų svogūnų, raudonųjų paprikų, marinuotų agurkų, tarkuoto fermentinio sūrio, majonezo, druskos, maltų juodųjų pipirų.
Iš pradžių į dubenį sudedame nusunktą tuną, suberiame pupeles, kukurūzus, smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną, papriką, agurkus ir sutarkuotą sūrį.
Tuomet dedame majonezą, šiek tiek druskos, pagardiname maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišome.
Kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi. Išdėliojame batono riekeles, o ant viršaus uždedame pasiruošto įdaro.
Kepame iki 185 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 minučių. Skanaujame!