Jums reikės:
1pakelio patinkančių sausainių, 80-100g sviesto, 1 mažos skardinės konservuotų ananasų, 1 mažos skardinės konservuotų persikų, 1 pakelio braškių skonio želės, 1pakelio persikų skonio želės, 1pakelio grietinėlės skonio želės, braškių, vynuogių, šilauogių.
Sausainius sulaužome ir sudedame į smulkintuvą. Susmulkiname iki trupinių. Sviestą ištirpiname, supilame ant trupintų sausainių ir gerai išmaišome. Gauta mase išklojame paruoštos formos dugną ir padedame šaltai.
Pirmam sluoksniui pasiruošiame braškių skonio želė pagal instrukciją, kuri nurodyta ant pakuotės. Ją atvėsiname. Tuo tarpu susismulkiname konservuotus ananasus. Juos paskirstome ant sausainių sluoksnio ir užpilame atvėsintą želė. Dedame į šaldytuvą sustingti.
Antram želė sluoksniui pasiruošiame persikų skonio želė ir ją atvėsiname. Susismulkiname konservuotus persikus. Juos paskirstome ant jau sustingusio pirmojo ananasų sluoksnio ir užpilame atvėsusią persikų želė. Dedame šaldytuvan sustingti.
Ir viršutiniam sluoksniui pasiruošiame grietinėlės skonio želė. Kol ji vėsta, ant sustingusio persikų sluoksnio dėliojame turimas ir patinkančias uogas. Jas užpilame atvėsusia želė ir dedame šaldytuvan sustingti. Norint gražiai išimti iš formos, ją keletui sekundžių panardiname į karštą vandenį. Tada forma labai gražiai nusiima. Skanaus!
Šaltinis: Viktorijos virtuvė