Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tai kas čia ,,nusišnekėjo"... tai marinuoti ar rauginti?
Actas naudojamas marinuojant nėra sveikas maistas. Aš jo išvis vengiu, nes ,,stoja ,, skrandis. Aišku jei marinuojama su obuolių , tai sutinku . O išvis turi būti rauginti, tai tada straipsnis teisingas.
Raugintu agurku sultys as sutinku bet ne marinuotu agurku sultis gerti
Valgykloje kai dirbdavo viena virėja būdavo labai skanios rūgščios sriubos.O kai kita ne tokios skanios.Viena kartą pamačiau kad ji į puodą su sriuba iš trilitrinio stiklainio pila marinatą nuo agurkų.Tai ir paaiškėjo skanios sriubos paslaptis.
Nei Kleopatra nei Cezaris neragavo marinato, tais laikais tik raugindavo (fermentuodavo) . Marinuoti agurkai organizmui jokios naudos nepriduoda o tik išlaiko gražią formą ir stangrumą. Taškas.
Ne visiems tinka.nereikia pirsti kitiems.Kam reikia jau senai viskas ismeginta.
Aš ir be agurku geriu acta.
Kaip būtų nuostabu, jei šios „rašliavos“ autoriai, versdami iš kitos, kalbos nors įsivaizduotų skirtumą tarp raugintų ir marinuotų agurkų. Ir tuo pačiu neklaidintų kitų nesuprantančių.
@Audrius
Taigi aiškiai yra rašoma apie marinuotų agurkų marinatą!
@Audrius
Čia ir rašo , kad marinuoti jie su actu ,bet nerauginti agurkai .Ir aprašo kokį poveikį duoda actas
REKLAMA
REKLAMA
Neišpilkite agurkų marinato: pasakė, kodėl tikrai verta jį gerti