Vištienos kepsniui reikės: Marinuotų mėgstamais prieskoniais vištienos krūtinėlės pjausnių, raudono svogūno, pipirų, pomidorų, miltų, majonezo, ananasų.
Padažui: tarkuoto fermentinio sūrio, majonezo, kelių šaukštų vandens arba sultinio, krapų.

Gaminimas:
Mėsą apvoliojame miltuose ir trumpai apkepiname.
Dedame į karščiui atsparų indą ant viršaus dedame plonai žiedais pjaustytus svogūnus, gabaliukais susmulkintus pomidorus, smulkintus ananasus.
Barstome pipirais tepame majonezą ir šauname į įkaitintą orkaitę.
Po 20 min. ant viršaus pilame padažą ir kepame kol sūris išsilydys.
Tiekiame su ryžiais ir daržovėmis.
Skanaus!
Recepto šaltinis: http://www.ritosreceptai.lt