„Sriuba bus dviejų spalvų, todėl bus savotiškas sriubos kokteilis“, - prieš laidą visus televizijos žiūrovus intrigavo A. Ivanauskas.
Moliūgų sriuba egzotiškai – su triušiena ir krevetėmis
(12 nuotr.) Moliūgų sriuba egzotiškai – su triušiena ir krevetėmis
Moliūgų sriuba egzotiškai – su triušiena ir krevetėmis
Moliūgų sriuba egzotiškai – su triušiena ir krevetėmis
Moliūgų sriuba egzotiškai – su triušiena ir krevetėmis
Moliūgų sriuba egzotiškai – su triušiena ir krevetėmis
Moliūgų sriuba egzotiškai – su triušiena ir krevetėmis
Moliūgų sriuba egzotiškai – su triušiena ir krevetėmis
Moliūgų sriuba egzotiškai – su triušiena ir krevetėmis
Moliūgų sriuba egzotiškai – su triušiena ir krevetėmis
Moliūgų sriuba egzotiškai – su triušiena ir krevetėmis
Moliūgų sriuba egzotiškai – su triušiena ir krevetėmis
Moliūgų sriuba egzotiškai – su triušiena ir krevetėmis
Veinas įdomesnių šio recepto ingredientų - krevetės ir triušiena. „Krevetes įmaišysiu į mūsų ruošiamą triušienos faršą, tai duos egzotiškumo. Česnakas sriubai duoda skanaus pikantiškumo. Česnaką dėsime į pačią pabaigą, kad jis nesudegtų“, - pagrindinius šios sriubos ingredientus vardino garsus kulinaras.
Kaip pasigaminti šį receptą žiūrėkite:
REKLAMA