Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Visada verdu tik nuluptas darzoves. Bulves nesuyra, reikia moketi virti. Viskas pasiekiama daug gaminant. Maista reikia gaminti su meile. Niekada negaminu tiksliai pagal receptus. Visi draugai beabejo seima visada giria uz pagamintus patiekalus. Visi turim skirtingus skonius ir tradicijas, todel negalima visko pritaikyti sau. Todel ir bulves galim virti su lupenom ir be ju.
Yra keliu rusiu bulves.Vienas tu gali virt su lupena ar be ,bet vistiek jos sukris.Svarbiausia yra rusis.Retkarciais suvalge baltos misraines tikrai nenusinuodisim.As i puse metu karta isverdu ir tai nedaug.I ja pridedu daug gyvu darzoviu.T.Y.nukrypstu nuo recepto.Visai nieko.
nezinojom ,kad bulves galima irti su lupeno....siaubas !!!
Visada tik su lupynom bulves ir morkas, ir burokėlius verdu, bet va , kad kiaušinius viename puode su morkom nereikia virti, nežinojau.Man patinka tos senjoros receptai.
Jei bulvės virtos su lūpenom tai visa mišrainė sulips
Tai naujieną pasakė!Visi seniai žino,kad mišrainėms bulves reikia virti su lupenomis.Virtų be lupenų,niekai nesupjaustysi,jos subyrės.Iš didelio rašto išeinama iš krašto ir mokoma to,ką visos šeimininkės žino.
@Ona Nesakykit, yra kas ir nežino, ypač jaunos šeimininkės. Ne visom mamos visas virtuvės paslaptis perdavė. Patikėkit, būna ir taip.
@Ona Tai ne seimininkes moko, man kaip jaunam zmogui nesenai pradejusiam savarankiska gyvenima, auksiniai patarimai :) saunuole mo! Dont stop!
negyvas maistas ,nuodingas marinavimas ,ka jus cia reklamuojate, sirdies ligos.misraines .fu..slykstynes..
@vanda Jus proto ligos apstojo.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų