Jums reikės:
600 - 700 gr. kiaulienos / jautienos faršo, 1 kiaušinio, 400 gr. raudonų konservuotų pupelių, 200 ml. sultinio arba virinto vandens, 4 - 5 v.š. pomidorų padažo, 1 kiaušinio, maltos mėsos prieskonių, prieskoninių žolelių, piprų ir druskos, aliejaus kepimui
Gaminimo eiga:
Maltą kiaulienos / jautienos faršą pagardinau prieskoniais, įmušiau kiaušinį ir išmaišiusi suformavau kukulaičius.
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi kukulaičius apkepiau iš abiejų pusių, supiliau sultinį, sudėjau pomidorų padažą ir patroškinau 5 / 7 min.( jeigu padažas bus tirštokas, įpilkite vandens ).
Galiausiai sudėjau konservuotas pupeles ir dar kartu patroškinau porą min.
P.s. jeigu pilsite vandenį, tuomet sudėjus pomidorų padažą, pagardinkite jį pipirais ir žiupsneliu druskos ( pagal skonį ).
Štai ir viskas. Kukulaičiai su pupelėmis ir padažu pagaminti, apibarsčiau prieskoninėmis žolelėmis ir patiekiau su makaronais.
Šaltinis: Gamink su Audrone