• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu nusprendėte palepinti šeimą skaniais kotletais, šie puikiai tiks. Pasak tinklaraštininkės Neringos, atradusi šį receptą moteris kotletus gamina tik šitaip.

Jeigu nusprendėte palepinti šeimą skaniais kotletais, šie puikiai tiks. Pasak tinklaraštininkės Neringos, atradusi šį receptą moteris kotletus gamina tik šitaip.

REKLAMA

Ingredientai:  malta kiauliena: 500 gramų; kiaušiniai: 1; mėgstami prieskoniai; druska: pagal skonį; batonas: 110 gramų; mineralinis vanduo: 120 mililitrų (naudojo „Vytautą“); aliejus (kepimui). 

Padažui reikės 350 mililitrų mineralinio vandens ir 120 gramų grietinės.

Recepto paruošimas:

Iš pradžių batoną užpilkite su mineraliniu, išmirkykite bei sutrinkite. Sumaišykite su malta kiauliena, kiaušiniu, prieskoniais bei druska.

Tuomet formuokite kotletus bei apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje.

Apkepusius užpilkite mineraliniu sumaišytu su grietine bei troškinkite ant nedidelės ugnies maždaug 15 minučių. Patiekite ir skanaukite!

Šaltinis: Worldrecipe.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų