Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Jau 15 metų esu oktovablavegetarė. Ankščiau sirgdavau daug, turėjau šienligę, astmą, buvau labai alergiškas vaikas, pati atsisakiau mėsos bet kokiu pavidalu ir žinot.. jaučiuos puikiai, dingo visos ligos :)) Bet taip,pati žiūrėdavau lenteles us maisto produktais, kiek ko kame yra ir keičiau mėsą.... Nors pasakysiu, atsisakymas mėsos ir vartojimas daugiau daržovių, pupų ir pan, yra brangiau nei nusipirkti pusę kg mėsos ir valgyt ją visą d.
siuo metu gali buti sveika tik tai, ka uzaugini pats- tiek vaisius ir darzoves, tiek mesa, o perkant is parduotuves, nematau jokio skirtumo tarp zalos, daromos sveikatai, nes nerasi nei svariu darzoviu ir vaisiu, nei be hormonu isaugintos mesos.Deja, jei vegetarais tampama del isitikinimu, tai JAV mokslininkai nustate, kad nupjautas kopustas menesi elgiasi taip, lyg dar augtu lysveje, todel "zalia" visai nereiskia negyva .
Man 60 metų, esu žaliavalgis jau dveji metai. Pasekmės tiktai teigiamos - sveikata gerėja, energijos pilna jau nuo anksto ryto.
Galiu sutikti dėl vieno - pats perėjimo procesas nėra nei lengvas, nei paprastas. Bet, jeigu tikrai žinai, ką darai ir dėl ko, viskas įmanoma. Ir tikrai verta - kas nenori būti sveikas be daktarų pagalbos?..
Galiu sutikti dėl vieno - pats perėjimo procesas nėra nei lengvas, nei paprastas. Bet, jeigu tikrai žinai, ką darai ir dėl ko, viskas įmanoma. Ir tikrai verta - kas nenori būti sveikas be daktarų pagalbos?..
REKLAMA
REKLAMA
Medikė: mitybos eksperimentų pasekmės išlenda po 5–10 metų