Nuolatinis laidos šefas, grilio virtuozas Vylius Blauzdavičius gamino savo labai mėgiamą jautienos befstrogeną ant laužo su bulvių koše ir silkės su marinuotais agurkėliais užtepėlę.
Kitas laidos šefas, istorinės virtuvės ekspertas – Tomas Rimydis gamino savo mamos receptų įkvėptus patiekalus – karbonado suktinį su lauže keptomis bulvėmis ir mielinį varškės pyragą.
Nugarinės suktinis su šonine ir sūriu
Sotus, nesudėtingai paruošiamas patiekalas sužavės kiekvieną susirinkusį prie pietų stalo.
Vištienos „bombos“ su bulvytėmis orkaitėje
Įprasti, visiems puikiai pažįstami ingredientai naujai! Gardžioje vištienos ir bulvių užkepėlėje - labai paprastą po tokią "bombą" paruošti kiekvienam svečiui ir visiems draugiškai skanauti. Beje, rekomenduojame tiekti su marinuotų agurkėlių padažu, nes jis puikiam šio patiekalo skoniui tiesiog būtinas!
Mielinis vaškės pyragas grilyje (arba orkaitėje)
Mielinis varškės pyragas labai tiks tiems, kas ieško saldžių idėjų. Šį pyragą tobulai gardu tiekti su mėgstama uogiene.
Jautienos befstrogenas įdomiau
Tradicinis jautienos befstrogenas gaminamas su grietinės padažu, tačiau pačiam Vyliui šis patiekalas skanesnis pagardintas grietinėle, suteikiančia švelnesnio skonio ir lengvo salstelėjimo. Vorčesterio padažas befstrogenui nebūtinas, bet jo skonis čia labai tinka.