Jums reikės:
kiaulienos: 2 kilogramų
kivių: 2 (didelių)
druskos
juodųjų ir kvapiųjų pipirų
prieskonių mišinio šašlykams: pagal skonį (bet geriau nedaug)
Pirmiausia supjaustytą mėsą (norimo dydžio gabaliukais, aš pjaustau dviejų-trijų kąsnių dydžio) su pipirais ir druska šiek tiek pamaigykite, „pamasažuokite“. Palikite pastovėti bent porai valandų.
Po to smulkiai supjautykite du didelius kivius, įberkite vieną šaukštelį prieskonių mišinio ir sumaišykite su kiauliena.
Palikite dar kartą pastovėti šiek tiek ilgiau nei vieną valandą.
Paskui kepkite ant labai gerai įkaitintų žarijų (taip pat galima kepti ir orkaitėje).
Šiuos šašlykus patiekiame su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis arba šviežių daržovių salotomis. Lepinamės!
Pastaba: Iškepusi kiaulienos mėsa buvo iš tiesų sultinga ir labai minkšta.