Italijos Kalėdinių patiekalų pristatymas
(13 nuotr.) Italijos Kalėdinių patiekalų pristatymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Italijos kalėdinių patiekalų pristatymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Italijos kalėdinių patiekalų pristatymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Italijos kalėdinių patiekalų pristatymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Italijos kalėdinių patiekalų pristatymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Italijos kalėdinių patiekalų pristatymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Italijos kalėdinių patiekalų pristatymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Italijos kalėdinių patiekalų pristatymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Italijos kalėdinių patiekalų pristatymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Italijos kalėdinių patiekalų pristatymasItalijos kalėdinių patiekalų pristatymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Italijos kalėdinių patiekalų pristatymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Italijos kalėdinių patiekalų pristatymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Italijos kalėdinių patiekalų pristatymas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Šiandien renginių organizatoriai pakvietė į saulėtą ir chaotišką Italiją, kurios patiekalus ruošė ir pristatė žinomas Lietuvoje italas, įvairiuose „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose dirbęs šefas – Gian Luca Demarco. Grįžęs į Vilnių vadovauti „Kulinarijos studijai“ Gian Luca trykšta energija ir noru eksperimentuoti virtuvėje. Gian Luca maloniai kviečia susipažinti su jo šalies kulinariniu paveldu ir Kalėdų tradicijomis .
Šio projekto tikslas – ne tik supažindinti visuomenę su kitų šalių šventinių stalų tradicijomis, bet taip pat pateikti šeimininkėms įdomius ir gardžius, bet lengvai pagaminamus, kitų šalių receptus, kurių patiekalai gali puikuotis ant lietuviško šventinio stalo.
REKLAMA