Tokiems margučiams prireiks tik vieno ingrediento – vyno. Geras dalykas tas, kad juos ruošti yra labai lengva ir po proceso nereikės kuopti betvarkės virtuvėje. Viskas, ką reikės padaryti – maždaug 7 minutes kiaušinius pavirti stipriame raudoname vyne.
Kiaušiniai turi būti visiškai panardinti į vyną, rašoma amazinglytasty.com.
Po to vyne juos reikia palikti dar 12 valandų. Paprasčiausias būdas – kiaušinius išvirti vakare ir palikti juos mirkti per naktį. Po 12 valandų juos išimkite, sudėkite į sausą lėkštę ir palikite džiūti. Svarbu kiaušinių neplauti ir netepti aliejumi. Visiškai jų nelieskite, kol jie iki galo nenudžius. Štai kaip kiaušiniai turi atrodyti juos išėmus:
Pamatysite, kad kiaušiniai atrodo lyg padengti smėliu, o jiems džiūstant smėlio granulės pradės panašėti į kristalus.
Užbaigti tokie margučiai bus matinės spalvos, padengti tūkstančiais smulkių kristalų. Tai – lyg Svarovskio kiaušiniai. Žinoma, jie labiau blizga ryškioje šviesoje.
Dar vienas svarbus dalykas – vyno nemaišyti su vandeniu. Jei tai padarysite, rezultatas nebebus toks geras. Žinoma, vyno gali būti truputį gaila, todėl nusipirkite butelį pigiausio. Nuotraukoje esantys margučiai nudažyti pačiu pigiausiu „Cabernet Sauvignon“.