Dėl tos pačios priežasties taip pat reikia patikrinti, ar nėra lukšte įskilimų ir nuplauto kiaušinio nedėti į tą pačią dėžutę, kad neužsikrėstumėte salmonelioze. Kiaušinį pradaužti galima tiesiog ant švaraus paviršiaus, pavyzdžiui, steriliai nuvalyto stalo viršaus. Patartina daužiant naudoti lygų paviršių, kad lukšto nuotrupos nepatektų į patiekalą. Pusę kiaušinio lukšto galima panaudoti sodinukams (įdėti į jo vidų smėlio, žemių, pasodinti sėklą ir augalas kuo puikiausiai sudygs).
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio
Kiaušinis – vienas seniausiai naudojamų produktų maisto gamyboje. Tačiau, ar žinome apie jį visas gudrybes? Prieš naudojant kiaušinius, juos reikia būtinai nuplauti su šiltu vandeniu, nes ant jų lukštų gali būti salmonelių bakterijos.
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą