Jums prireiks:
kiaulienos kumpio, svogųno, morkų, džiovintų grybų, bulvių, miltų, mėgstamių prieskonių, druskos, petražolių, grietinės.
Iš pradžių džiovintus grybus užpilame karštu vandeniu ir palaikome maždaug 30 minučių.
Per tą laiką, mėsą supjaustome kubeliais, apibarstome druska, mėgstamais prieskoniais ir apvoliojus miltuose pakepiname puode su šlakeliu aliejaus.
Kiaulienai apkepus, sudedame susmulkintus svogūnus ir pakepiname, kol svogūnai suminkštės.
Tada į puodą supilame vandenį nuo užmerktų grybų ir sudedame susmulkintas daržoves.
Troškiname maždaug 60 minučių. Iki troškinimo pabaigos likus 20 minučių sudedame numirkytus grybus.
Galiausiai, kai jau viskas išsitroškina, nukaičiame puodą nuo ugnies ir įdedame porą šaukštų grietinės. Gerai išmaišome bei apibarstome šviežiomis petražolėmis. Patiekiame ir lepinamės fantastišku troškiniu!