Tačiau miltų sijojimas iš tikrųjų yra vertas laiko ir pastangų, nes tai gali būti raktas į itin gardų kepinį, rašoma mashed.com.
Persijojus sausus ingredientus, pavyzdžiui, miltus ir kakavos miltelius, jie gali sklandžiau susijungti. Sijojimas taip pat paskleidžia miltus ir leidžia tolygiau maišytis su skysčiais.
Tai labai naudinga ir visam sausam mišiniui, kuris vaidina svarbų vaidmenį kai kuriuose receptuose. Tiesą sakant, neatsijojus miltų, kai to reikia pagal receptą, kepiniai gali ir nepavykti.
Jei miltuose lieka gabalėlių, pyragas dėl to gali kilti sunkiau arba nepakilti išvis, taip pat jis gali prarasti purumą. Taigi, jei norite pagaminti skanų pyragą ir išvengti nereikalingų bėdų, miltus turėtumėte sijoti.