• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pietūs tokie naminiai, šilti, kaip vaikystėje pas mamą. Mėgstu ir dažnai šeimai ruošiu, tokį paprastą ir naminį maistą“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Pietūs tokie naminiai, šilti, kaip vaikystėje pas mamą. Mėgstu ir dažnai šeimai ruošiu, tokį paprastą ir naminį maistą“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai: 500 g kiaulienos kumpio; 1 st ryžių; 3 v. š. pomidorų padažo; Druskos pagal skonį; Žiupsnis juodųjų pipirų; Šlakelis aliejaus; 2 morkos; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako.

Kumpį supjaustome nedideliais gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais. Daržoves nulupame. Svogūną ir česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, morkas griežinėliais. Troškintuve įkaitiname aliejų. Suberiame daržoves ir pakepiname, kol jos šiek tiek suminkštės. Sudedame mėsą.

Pakepiname, kol ji apskrus. Užpilame apie 200 ml vandens ir patroškiname apie 20 min, kad kumpis būtų minkštas. Ryžius išverdame apsūdytame vandenyje. Suverčiame ryžius į troškintuvą pas mėsą. Įdedame pomidorų padažą, gerai išmaišome ir patroškiname dar keletą minučių. Valgome su raugintu agurku. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų