Jums reikės:
10 bulvių, 2 didelių svogūnų, 3 valgomųjų šaukštų pomidorų padažo , 0,5 arbatinio šaukštelio raudonosios paprikos miltelių , 4 valgomųjų šaukštų sviesto, krapų arba petražolių, druskos, pipirų, apie 0,5 litro sultinio.
Svogūnus supjaustyti žiedais ir apkepinti svieste, kol gražiai pagels. Bulves supjaustyti apvaliom skiltelėm, suberti papriką, sudėti pomidorų padažą, svogūnus, išmaišyti. Jei sultinys nėra sūrus, galima ant bulvių pabarstyti druskos, piprų pagal skonį.
Dedame bulves į kepimo indą, užpilame sultiniu taip, kad jis apsemtų 2/3 bulvių aukščio. Kepame 190-200 C orkaitėje apie valandą arba kol gražiai apskrunda ir išgaruoja skystis. Skanaus!
P.S. Galima patiekti, kaip garnyrą, bet labai skanu valgyti ir vienas, užsigeriant kefyru.
Šaltinis: Aj-receptai.blogspot.com