Naminiams kebabams reikės: didelio lavašo; 400 gramų vištienos file; 0,5 žaliosios paprikos; 0,5 agurko; 0,5 (nedidelio) pekino kopūsto; 1 pomidoro; mėgstamų prieskonių.
Česnakiniam padažui: 3 skiltelių (smulkiai supjaustytų) česnako; 3 valgomųjų šaukštų majonezo; 3 valgomųjų šaukštų grietinės; krapų.
Pradžioje juostelėmis supjaustykite vištieną bei ją pakepinkite keptuvėje su mėgiamais prieskoniais. Supjaustykite visas daržoves vienodais gabaliukais.
Tuomet ant stalo tieskite folijos lakštą bei ant jos dėkite lavašą, kurį aptepkite česnakiniu padažu (sumaišytu iš nurodytų ingredientų). Dėkite pekino kopūstą, vištienos gabaliukus bei likusias daržoves. Viską atsargiai suvyniokite. Pabaigai lavašą sukite į foliją bei kepkite orkaitėje maždaug 15 minučių ištraukę supjaustykite ir pagaliau skanaukite!
Šaltinis: worldrecipes.eu