• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį norite išsikepti gardžių blynų? Pasinaudokite šiuo receptu, kuris tikrai nepaliks abejingų.

16

Savaitgalį norite išsikepti gardžių blynų? Pasinaudokite šiuo receptu, kuris tikrai nepaliks abejingų.

REKLAMA

Ingredientai: šviežios mielės: 25 gramų (arba sausos - 8-9 gramų); cukrus: 3 valgomųjų šaukštų; pienas: 0,5 litro; kiaušiniai: 2; razinos: 1 didelės saujos (nebūtina); druska: žiupsnelio; miltai.

Gaminimas

Iš pradžių mieles sumaišome su 1 valgomuoju šaukštu cukraus bei užpilame šiltu pienu. Tada į tešlą supilame išplaktus kiaušinius, likusius 2 valgomuosius šaukštus cukraus bei viską išmaišome.

Maišydamos įberiame vandenyje išbrinkytas razinas. Po to įberkite tiek miltų, kad tešla taptų tarsi grietinės tirštumo. Indą su tešla uždengiame maistine plėvele arba rankšluostėliu bei paliekame šiltoje vietoje, kol tešla padvigubės.

Tuomet kepame ant gerai įkaitintos keptuvės (stengiamės naudoti kuo mažiau aliejaus) iš abiejų pusių. Patiekiame su mėgstama uogiene, grietine, sviestu arba klevų sirupu. Galima, jeigu norisi, pabarstyti cukraus pudra. Mėgaujamės!

Šaltinis: worldrecipes.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų