Šį kartą istorinės virtuvės žinovas Tomas gamino originalų patiekalą – šaltą rūgštynių sriubą su rūkytos vištienos šlaunelių mėsa.
Įdomu tai, kad Tomas sriubai paruošti vištienos dalis panaudojo net keliais skirtingais būdais. Vištienos sparnelius jis dėjo į sriubą, o šlauneles rūkys ant grilio.
„Nenaudosiu nei bulvių, nei kitų įprastų sriubai komponentų. Išduosiu paslaptį – mūsų rūgštynė bus kreminė, trinta ir šią sriubą netgi bus galima gerti – šaltą, atsigaivinimui, su leduku“, – įmantrybėmis dalinasi T. Rimydis.
Žinomas vyras atskleidė, kad būtent šį patiekalą jis visuomet ruošia ir savo restorane – virtuvės šefas pripažino, kad šviežių rūgštynių sriuba jam yra tobula.
Šalta rūgštienė su rūkyta vištiena
Šalta rūgštynių sriuba, kuri puikiai tiks pietums karštą dieną. Atgaivina, yra soti ir labai gardi.
Na, o antrasis laidos šefas Vylius pateikė 4 skirtingų grill iešmelių receptus. Tokie pietūs ar vakarienė puikus būdas praleisti laiką su artimaisiais, nes kuo pasigardžiuoti atras tikrai kiekvienas.
Šiuos iešmelius paruošti labai nesudėtinga, o skirtingų variantų galima padaryti labai daug. Puikiai pavyks iškepti iešmelius su vištienos širdelėmis, su sausai brandinta jautienos išpjova ar daryti vegetarišką variantą ir kepti pievagrybius, svogūnus, Halumi sūrį, artišokus. O jei mėgstate saldžiai, iešmelius galima gaminti saldžius – su obuoliais, kriaušėmis, figomis ir slyvomis.
4 skirtingi grill iešmeliai
Puikus patiekalas visai šeimai – nesudėtinga, labai skanu. O ir kuo pasigardžiuoti atras kiekvienas šeimos narys, nes patiekiami net 4 skirtingi iešmelių receptai.