T. Rimydis garsėja originaliais sprendimais virtuvėje, tačiau tai, kam jis ryžosi šįkart, nustebino net ir laidos vedėją Mindaugą Rainį. Profesionalus virtuvės šefas šįsyk vieną populiariausių patiekalų gardino… svirpliais.
Laidoje T. Rimydis pasakojo, kad puikios picos pagrindas yra tobula tešla – būtent į ją jis įmaišys ir netikėtą skonį turinčių vabzdžių. Tačiau tokių drąsių Tomo sprendimų išsigąsti nevertėtų – jis atidavė duoklę ir mėsos mėgėjams, mat savo picą papildomai gardino lietuvišku skilandžiu.
Visi žino ir tai, kad italai niekuomet nevalgo picos su papildomu padažu, nes sugeba iškepti ją taip, jog jai daugiau nieko netrūktų. Savo tobulo padažo paslaptį laidoje atskleidė ir Tomas. Galiausiai virtuvės šefas prabilo ir apie kitas puikios tešlos paslaptis bei paaiškino, kodėl 6 valandas tešlą reikia laikyti šiltai, o po to – šaltai.
Pica su svirpliais
Puikus būdas į savo gardžiuosius patiekalus integruoti svirplius. Naminę picą paruošti nėra sudėtinga, o šiek tiek ją paįvairinus ir paruošus kiek kitokią, maloniai nustebs kiekvienas paragavęs.
Pasirinkęs labiau tradicinę picą, savo patarimais dalinosi ir kitas virtuvės šefas, Vylius Blauzdavičius, o M. Rainys papasakojo, kaip pasirinkti idealius miltus šiam patiekalui.
Pica su chorizo dešrelėmis
Gardžioji pica su chorizo dešrelėmis – nesudėtinga paruošti, o ir nereikės jokių įmantrių ingredientų.