Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Pakruojije nebėra vyreju,visos išvykę dirbti į didesnius miestus ar į užsienį kur joms moka pinigus normalius už tokį darbą po 12,14 val ant kojų ,į senesnės jau nebeturi sveikatos todėl ir kokybė maisto prasta,nes atėję be specialybių nuo gatvės ,žmonės nepagamins patiekalu normaliai,kai neišmano nieko aplamai apie gamyba ir t.t ,mokami atlyginimai minimalus,darbuotojai čia vergais laikomi,todėl po kokių 5,6 metelių,bus dar blogiau,jaunimas neis pas juos vergijon tai galės patys savininkai kepti ,virti ir klientus apsitarnauti.Jau ir dabar picerijos ir užkandinės patys kepazi picas,nes niekas neina dirbti pas juos ,Pakruojis mažas,kalbos greitai sklinda,ir nemokėjimas normalių algų,nepagarbus elgesys su darbuotojais atsiliepia prieš juos pačius bumerangu.
nežinau kaip dabar, bet prieš keletą metų mačiau, kaip moteris, panaši į savininkę, knaisiojasi po besibaigiančio galiojimo produktų lentynas ir krauna į vežimėlį
@50% pigiau Ji ir yra savininke ji viska perka kas nupiginta.
Kiek zynau senesniais laikais,saslikines savininke pirkdavo is aplinkiniu kaimu kritusius gyvulius,juos sumaitindavo savo klijentams,ir tais laikais,maisto veterinarijos darbuotojai atvaziuodavo patikrinti žmoniu skundus,ir isvaziuodavo su dideliais maisais mesos,tiesiog pasimdavo kysi ir ate.niekas nepasikeite nuo tu laiku,o ir darbuotojai ten kaip vergai,algos tai būna tai ne,ir juos zemina.jai atvirai ten actuota mėsa nes ji labai sena,ja mirko kad neglytėtu ir nesentu taip greit.nebevalgau ten jau 10 metu,nes maistas prastas
O man ten skanu, ypatingai skanus "Žarijos" kepsnys. Važiuoju ir su šeima, ir su draugais.
Tvarkinga, gražu, estetiška.
@Roma Ir aš tą "Žarijos" kepsnį labai mėgdavau, labai tikdavo kitą dieną po išgertuvių arba šiaip sumanius skaniai ir sočiai pavalgyti. Visgi, po kurio laiko pastebėjau, kad jos skonis pradėjo varijuoti (nuo taip pat skanios iki abejonių, ar reikia tęsti jos dorojimą), tai dabar jau gal kokius 3 metus ten nebuvau... Visgi galutinai ūpą ten apsilankyti numušė vasaros metu prieigose juntamas kanalizacijos (greičiausiai nuo ten esančių vietinių valymo įrenginių) dvokas, kurį pajusti pakakdavo pravažiuoti šalia esančiu žiedu atvirais automobilio langais (mažu dabar sutvarkė juos, bo nusipirkau automobilį su kondiške, tai langų nebeatidarinėju, nebent kai atsiranda poreikis išleisti panašų kvapą priešinga kryptimi :).... ).
Esu ir bistro uzsisakiusi vasaros laike saltibarsciu tai praktiskai krapus valgiau nes vireja matomai dirba be specialybes bistro kavineje maistas paliko klaikus fu fu
Oj ten sugristi nenoreciau
Atsivežiau ir aš šeimą kažkada pavalgyti, užsakėm du kepsnius, kiaulienos ir vištienos. Atnešė identiškus, nesupratau kur kiauliena kur vištiena bet tiek to, po valandos ABU su žmona viduriavom... tai daugiau ten nebesilankom...
@Vietinis Kainos tai kosmines porciju o valgyti nera ka bistro ir taspats valgyt neimanoma nebe skanu prieskoniu daug kaskada vasara uzsisakiau bistro kavineje saltibarsciu tai praktiskai jautesi vien krapai
Malonu, kad pagaliau kažkas išdrįso pakomentuoti šios kavinės maistą ir kainą. Tai visiškai neadekvatu.
Jei ten mesa islaikoma po dvi savaites marinate,kad neuzsiuostu blogas kvapas,tai ko jus norite,kad butu gardu ir nieko,svarbiausia pazinciu tureti ir I viska ziurima pro pirstus,o savinikes pabandyk neklausyt,isleksi is darbo.
Ačiū visiems už komentarus, praėjo noras ten apsilankyt, visų jūsų dėka sutaupiau.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų