• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kotletai. Tikrai taip ir aš juos kartais ruošiu šeimai pietums. Kartais šauna man kokių vis nors naujų idėjų, kad tie patys maltinukai suskambėtų vis kitaip. Šiandien ruošiau kalakutienos maltinukus su kreminiu sūreliu. Jo dėka kalakutiena nebuvo visiškai sausa, o kotletukai sultingi ir minkštučiai“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Kotletai. Tikrai taip ir aš juos kartais ruošiu šeimai pietums. Kartais šauna man kokių vis nors naujų idėjų, kad tie patys maltinukai suskambėtų vis kitaip. Šiandien ruošiau kalakutienos maltinukus su kreminiu sūreliu. Jo dėka kalakutiena nebuvo visiškai sausa, o kotletukai sultingi ir minkštučiai“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 20 min: 600 g kalakutienos filė; 1 kiaušinis; 200 g kreminio sūrelio; Žiupsnis druskos; 1 a. š. džiovinto raudonėlio; 1 a. š. saldžios paprikos miltelių; 1 skiltelė česnako.

Kalakutieną sumalame. Į faršą mušame kiaušinį, beriame druskos, prieskonius, sudedame smulkintą česnaką ir kreminį sūrelį. Masę gerai išmaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Šaukšto pagalba formuojame maltinukus ir kepame iš abiejų pusių, kol taps gražios auksinės spalvos ir iškeps. Valgome su bulvių koše ir burokėlių mišraine.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų