Receptui reikės:
Įdaras:
3vnt dideli obuoliai 3v.š kokoso cukraus 3 v.š vandens (galima dėti, cinamono, imbiero)
Tešla:
500ml spelta tamsių miltų 2 a.š juodų - baltų sezamo sėklų 1 a.š ciberžolės 1 a.š druskos 6 v.š vegan tirpinto margarino 10 v.š šilto vandens
Veiksmas:
Įdaras: obuolius nulupti ir supjaustyti, užberti cukraus, palaikyti 10min. Dėti vandens ir virti obuolienę.
Tešla: miltus, sėklas, druską, ciberžolę išmaišyti. Dėti margarino su vandeniu ir gerai išminkyti tešlą. Tešla minkosi gerai, tampa geltona. Padalinti tešlą į 8 dalis. Iškočioti, dėti įdarą ir daryti samosą. Kepti įkaitintoje orkaitėje 20-30min.
Receptu pasidalino „Vegan pipiras“.